Wekelijks nieuws 20 juli 2021

22 juli 2021

Beste tennis(ster) of ouder van:

• Deze week zijn de jarigen: 20e Erik Nebig; 22e Marise Veltman;   24e Monique Langedijk
Van harte gefeliciteerd

• A.s. woensdag 21 juli is het park gesloten ivm aanleg nieuwe LED verlichting.
Onze verwachting is dat de werkzaamheden  1 dag(en) duren. Indien de werkzaamheden langer dan 1 dag duren, dan streven wij er naar dat aan het einde van de werkdag de verlichting kan branden, zodat uw avondactiviteiten kunnen doorgaan.  Uiteraard kunnen tijdens de installatiewerkzaamheden de velden/banen waar op dat moment gewerkt wordt, niet gebruikt worden. We rekenen op uw medewerking in deze.

• Baanverlichting is blijven branden.

Vorige week heeft in de nacht van woensdag 14/7 tot donderdag 15/7 de hele nacht de baanverlichting aan gestaan. Een buurtbewoner heeft ons daarover ingelicht.
Dringend verzoek aan degenen, die de baanverlichting gebruiken: zet de verlichting niet eerder aan dan dat het donker is. Baan verlichting kost de vereniging veel geld.
Aub bij het verlaten van het park controleren of de verlichting is uitgeschakeld.
Dank voor uw  aandacht.
Yvonne Tannehill (vz)

• Aanbouw
Wies en Elly was ik vergeten te bedanken vorige week voor de lekkere hapjes tijdens de opening van "in buiten".  Hierbij alsnog bedankt

• Aan alle junioren en ouders,

Afgelopen vrijdag samen deze serie van lessen afgesloten, waarbij de ouders ook hun talenten konden laten zien.
Heerlijk zonnetje, veel geoefend, een estafette gedaan en prijsjes gewonnen door het slaan in de hoepels.
Daarna afgesloten met overheerlijke pannenkoeken (al zeg ik het zelf) en uiteraard een ijsje.
Een mooie afsluiter dus! Bedankt voor jullie enthousiasme en plezier in tennis.

Vrijdag 27 augustus starten de lessen voor junioren weer.
Hopelijk zie ik jullie dan weer! Geniet van de vakantie.

Groetjes, (meester) Tom

• Deen sponsoractie wij  doen mee! 😊

Onze vereniging hoort tot de verenigingen die zijn ingeloot voor Deen sponsor Actie.
Bij iedere € 10 aan boodschappen ontvangt u een sponsormunt.
Wilt u deze doneren aan onze club? Alleen in de winkel in Opmeer kunt u ze in de koker voor Abbekerk deponeren.
De actie loopt van 18 juli t/m 14 augustus.

Mocht je niet in Opmeer winkelen, dan graag de munten in het bakje deponeren bij de kassa.

Veel dank.

• Is er belangstelling voor het Bokkentoernooi? Dat is een tennismiddag alleen voor mannen. Op een zaterdag in oktober. Datum volgt binnenkort.
Mail naar [email protected] als je mee wilt doen.
Uiteraard wordt er dan getennist. Maar vooral veel gegeten en lekker bokbier gedronken.
Er zijn nog 0 aanmeldingen

• Padel middag
Wat is padel? Kijk op https://www.youtube.com/watch?v=zlNresexCqo
Ik wil graag een padelmiddag organiseren, maar dan moet er voldoende animo zijn uiteraard.
Meld je aan op [email protected]
Er zijn nu al 10 aanmeldingen

• Wist je dat de Ladies Night op dinsdag 24 augustus word gehouden?

• Wist je dat 1 september de ledenvergadering gaat plaatsvinden?

• Wil je tennisles nemen? Aanmelden: kan telefonisch Tom Dijkstra 06-29365854 en per mail [email protected]

Kijk voor nog meer nieuws op www.tv-abbekerk.nl en/of op Facebook
Vragen? Mail of bel me gerust.

Wil je geen wekelijks nieuws ontvangen, stuur dan een berichtje retour.

Erik Nebig
Bestuur TV Abbekerk

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
EVENEMENTEN 2021
Les Zomerstop tussen 16 juli en 27 augustus
Start lessen                    Vrijdag 27 augustus
Algemene ledenvergadering 1 september
DEKRA open                   zaterdag 11 september
Open toernooi               18 sept t/m 26 september

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

Plantsoenstraat 6