Noorderkoggentoernooi 2023: een groot succes voor de club

16 augustus 2023


Het was een waar genoegen en een opwindend spektakel op de tennisbaan tijdens het recente tennis toernooi bij Tennisvereniging Abbekerk. Met een indrukwekkend aantal van 135 inschrijvingen was het evenement een groot succes, waarbij deelnemers van verschillende niveaus samenkwamen voor een week vol mooie wedstrijden en gezelligheid.
 
Het toernooi kende vele hoogtepunten, met name in de categorie├źn heren enkel 4 en heren dubbel 4, waar spelers hun vaardigheden en vastberadenheid tentoonspreidden in spannende wedstrijden. Opmerkelijk was ook de animo voor de dames dubbel 7, wat resulteerde in maar liefst 4 poules en vele gelijkwaardige wedstrijden,
 
Hoewel het startweekend werd gekenmerkt door uitdagende hitte, weerhield dit de deelnemers er niet van om hun beste spel te laten zien en hun doorzettingsvermogen te tonen. Gelukkig klaarde het weer op gedurende de rest van de week, wat leidde tot aangename tennisomstandigheden en boeiende wedstrijden. Niet een enkele keer werd het licht op het park pas na 1 uur 's nachts uitgeschakeld.
 
Het toernooi omvatte echter meer dan alleen tenniswedstrijden. Op een gezellige vrijdagavond genoten deelnemers van een heerlijke pannenkoekenavond, verzorgd door Richard Stratmann, die zijn culinaire vaardigheden inzette om smakelijke pannenkoeken te bakken die alom gewaardeerd werden. De pannenkoekenavond zorgde voor een ontspannen en gemoedelijke sfeer en tevens een heerlijke geur die tot op de banen te ruiken was.
 
Op zaterdagavond werd de competitieve geest op een andere manier aangewakkerd met een pubquiz, georganiseerd door Wilbert Korevaar. Teams streden in een gezellige ambiance om de overwinning, waarbij Yvonne en Yvonne uiteindelijk als triomfantelijke winnaars uit de bus kwamen. De avond bood een welverdiende afwisseling van het tennisgeweld.
 
Op de beslissende zondag werden de finales met veel spanning tegemoet gezien. In de heren enkel 4 categorie streden Stefan de Lange en Sebastiaan Pot met volle inzet, resulterend in een beslissende derde set die werd gewonnen door Stefan, die daarmee zijn verdienste als winnaar bewees.
 
Bij de dames dubbel 7 waren Sylvia en Karina de verdiende kampioenen, met hun uitstekende spel dat hen bovenaan het klassement plaatste. De hulde gaat echter naar alle winnaars, wier prestaties hebben bijgedragen aan het succes van het toernooi.
 
Tennisvereniging Abbekerk wil graag haar waardering uitspreken voor de deelnemers, hun enthousiasme en sportieve geest, en voor degenen die hebben bijgedragen aan het soepele verloop van het evenement. In het bijzonder onze wedstrijd- en toernooicommissie! Het toernooi was zonder twijfel een succes en we kijken uit naar de volgende sportieve ontmoeting in september tijdens het NK Dubbel Koggentoernooi. Samen streven we naar een volgend succesvol toernooi!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 229 599 117

Adres

Plantsoenstraat 6
1657 EB Abbekerk

KVK-nummer

40624288